Op weg naar propere rivieren!

Wisten jullie dat ieder van ons onbewust 5 g plastic per week binnen doet, 250 g per jaar  wat overeenkomt met 2 afvalcontainers over gans ons leven? We kunnen met z’n allen ons hoofd in ‘t zand steken, naar iemand anders wijzen of onze handen uit de mouwen steken.
Wij opteren voor de laatste optie en zouden graag met zoveel mogelijk leden en hun familie of vrienden tijdens het weekend van 5 en 6 juni 2021 deelnemen aan de River Cleanup World.

Meer weten over River Cleanup, bekijk alvast volgend filmpje: https://vimeo.com/486643162

Doel

We bevrijden ons Kempisch kanaal, de Nieuwe Kaai, Oude Kaai, of liever eens de AA afvaren?, van zwerfvuil met tal van helpende handen en dit zowel op en langs het water. Op deze manier brengen we verandering in ons gedrag en bewustzijn en dragen we ons steentje bij naar een mooiere leefomgeving.

Wie doet er mee? Ziet het zitten om dit organisatorisch mee aan te pakken? Heeft nog andere ideeën, tips? … Om alles in goede banen te leiden, voldoende materiaal te voorzien en alles coronaproof te organiseren hebben we een twizzit-formulier aangemaakt. Maar je kan uiteraard ook mailen naar tkckajak.info@gmail.com of tkc-info@tkckajak.be.

https://app.twizzit.com/v2/public/form/1768b95907b330f9f472615ae2a7ba11

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.